U bevindt zich hier: Groepen » 2018-2019 » Groep 1a - 2a » Informatie

NOVEMBER 2018

Dinsdagmiddag 20 november is er een studiemiddag. De kinderen zijn dan vrij.

Donderdag 22 november zijn er weer 10-minutengesprekken. Deze is niet verplicht.

OKTOBER 2018

maandag 1 oktober is er 's middags een studiemiddag. De kinderen zijn dan 's middags vrij.

maandagmorgen 1 oktober zal schoolbreed het protocol tegen pesten worden ondertekend. Ook worden de mediatoren voorgesteld en krijgen zij hun diploma uitgereikt.

dinsdag 2 oktober hebben wij een uitje van Cultuurkust met als thema 'Kikker kan niet slapen'.

Als u wilt rijden die ochtend graag. Op de deur van het klaslokaal zal een lijst hangen waarop u uw naam kunt invullen.

Woensdag 3 oktober starten wij met de Kinderboekenweek. Het thema is 'Kom erbij.'

Donderdag 18 oktober om 09.00 uur komt er een vrijwilliger van De Hortus bij ons op school voorlezen. Deze activiteit gaat uit van het project snoepgroente.

Vrijdag 19 oktober is het speelgoedochtend.

Herstvakantie: 20 t/m 28 oktober

SEPTEMBER 2018

Eenmaal in de 14 dagen zal juf Aartje op maandag een dagdeel voor de groep staan.

Vanaf 20 september zal er ook een stagiere, juf Hydaya een aantal donderdagen meelopen in de groep. Zij is eerste jaars pabo-student en volgt haar studie aan Windesheim in Zwolle.

6 september en 10 september: verplichte 10-minuten gesprekken

24 september informatie middag/avond