U bevindt zich hier: Groepen » 2018-2019 » Groep 6

In groep 6 ben je niet in je 'eendje'

Leuk dat je kijkt op de groepspagina van groep 6. Onze klas heeft 26 kinderen en 2 leerkrachten.
Juf Judith werkt op maandag, dinsdag en woensdag om de week. Juf Gerlinde werkt op woensdag om de week, donderdag en vrijdag.

Op dinsdag gaan we in de ochtend naar gym. Gymmeester Trystan verzorgt de lessen. Zorg dat je op de fiets komt. Op woensdag om de week (oneven weken) zullen we in het zwembad te vinden zijn.

De kinderen op onze school werken met een weektaak. In groep 6 werken we met het doelenbord. De kinderen denken zelf mee over wat ze willen leren, wat ze nog moeilijk vinden en wat al zonder hulp lukt. Ieder blok (periode van ongeveer 5 weken) starten we met doelen stellen voor rekenen, taal en spelling. Aan het einde van een blok reflecteren de kinderen hierop: heb ik mijn doelen gehaald? Wat neem ik mee voor het volgende blok. Zo hopen we kinderen eigenaar te maken van hun leerproces.

Bij het kopje 'Nieuws' plaatsen we af en toe een leuk nieuwtje over wat we allemaal doen in de klas en wat we beleven. Bij het kopje 'Informatie' kunt u belangrijke data vinden.

We hopen op een prachtig schooljaar: 'eendje' om nooit te vergeten!