U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

zondag 15 maart 2020 - 18:58:37 RSS

Mail van Josine van Ulden wat betreft Corona virus van 15-03-2020

Beste ouders / verzorgers,

In de bijlage de brief van de VCO bestuurder; dhr. Freek ten Klooster, naar aanleiding van het kabinetsbesluit van zojuist om alle scholen te sluiten. (deze vindt u bij de nieuwsbrieven)

Dat betekent dat u in de komende weken veel berichten via de mail en Parro zult krijgen over hoe we de kinderen op afstand zullen voorzien van oefenlesstof en materialen. Voor ouders / verzorgers die werken in de zogeheten vitale sectoren, zal er een vorm van "opvang" geregeld worden. Daar werken de VCO scholen van harte aan mee.

Maar...morgen (maandag 16 maart) vragen we u om echt alle kinderen thuis te houden (zie de bijlage), zodat we 1 dag de tijd hebben om alles voor te bereiden. We gaan er vanuit dat u ook met dit scenario rekening heeft gehouden en dat het ook de ouders / verzorgers uit de vitale sectoren lukt om 1 dag de kinderen zelf op te vangen. Mocht er echt overmacht zijn, neemt u dan contact op met Josine. Liefst even per app, dan kan er vlug contact zijn.

De informatie en communicatie wordt morgen vervolgd. Iedereen heel veel sterkte en creativiteit toegewenst in het vinden van een passende dagbesteding met de kinderen.

Met vriendelijke groet,

Josine van Ulden