Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Een fijne samenwerking

De Willem Alexanderschool werkt nauw samen met Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk (SKH) en Kinderopvang Harderwijk BV. Samen bouwen voor de toekomst, dat is ons motto. Op onze school biedt SKH peuterspeelzaal Kakelbont aan voor kinderen van 2-4 jaar en verzorgt Kinderopvang Harderwijk de voor- en na-schoolse opvang binnen BSO Kleurrijk . Door intensief samen te werken als één team zorgen wij voor een veilige en uitdagende leeromgeving. Samen gaan we voor het mooiste resultaat voor ieder kind.

Hoe kan ik inschrijven?

Wilt u uw kind inschrijven ( informatie hierover zie: https://www.skh-harderwijk.nl/inschrijven/ ) , kies dan de manier die u prettig vindt:

De inschrijfkosten bedragen € 10,– per kind.
Uw inschrijving is van harte welkom, ook als u nog geen keuze heeft gemaakt voor een speelzaal (bijvoorbeeld omdat u nog niet weet naar welke basisschool uw kind gaat). Zodra uw inschrijving binnen is, ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Zo mogelijk krijgt uw kind direct een plaats. Op dat moment beslist u pas of u definitief tot plaatsing wilt overgaan. Wilt u iets aan uw inschrijving veranderen? Dat kan altijd. Bel daarvoor met ons secretariaat.

 

Talenten ontdekken

 

SKH biedt op onze school de volgende opvang:

De medewerkers

Onze pedagogisch medewerkers vormen het fundament van onze opvang. Uit het jaarlijkse oudertevredenheidsonderzoek blijkt dat onze medewerkers zich kenmerken door een enorme betrokkenheid en een grote flexibiliteit. Het kind staat voor hen op de eerste plaats.  Het enthousiasme van onze pedagogisch medewerkers zorgt voor een motiverend groepsklimaat waarbij kinderen uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen. We werken op iedere locatie met een vast team van medewerkers zodat er altijd een vertrouwd gezicht aanwezig is.

Onze medewerkers worden bij hun werk ondersteund door een Intern Begeleider, pedagogisch coach en coördinator.

Verbinding met u

Wij willen graag dat ouders en kinderen zich thuis bij ons voelen. Een goed contact tussen ouders en pedagogisch medewerkers is de basis voor een goede samenwerking. Het welzijn van het kind staat daarin centraal.

Daarvoor is het belangrijk dat ouders en pedagogisch medewerkers goed en regelmatig contact hebben. Belangrijke zaken worden goed gecommuniceerd. Een open sfeer, waarin alles mag worden besproken, vinden wij daarbij heel belangrijk. Ouders moeten het gevoel hebben dat ze terecht kunnen bij de pedagogisch medewerkers met al hun vragen en twijfels. Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze eerlijke informatie over hun kind krijgen.

Om ouders en pedagogisch medewerkers met elkaar in contact te brengen zijn er verschillende contactmomenten gecreëerd. Sommige zijn meer informeel van aard (zoals overdracht bij halen en brengen, speciale activiteiten waarbij ouders welkom zijn) en andere zijn formeel (aparte afspraak, 10-minutengesprek).

Over SKH

 

Voor kinderen is elke dag een ontdekkingstocht. Bij de peuterspeelzaal en BSO is er altijd van alles te beleven en krijgen kinderen de ruimte om spelenderwijs nieuwe dingen te leren.

Vanaf het moment dat we geboren worden, groeien we. Door te eten. Te bewegen. Te slapen. Veel hiervan gaat van nature. Wat niet als vanzelf gaat, kunnen we leren. Van onze ouders en van onze omgeving. Wij helpen bij dit leren. En maken van groeien óók ontwikkelen. We voelen het als een eer en een verantwoordelijkheid tegelijk: een goede en vertrouwde basis zijn voor kinderen. We bieden uw kind een warme, veilige en vertrouwde omgeving die ook speels en uitdagend is. Zo maken wij van groei ook ontwikkeling en worden onze kinderen al Spelender Wijs.

Bekijk hier hun website.

Contact:

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk,  KvK  41035117    

&       

Kinderopvang Harderwijk BV,   KvK 82667047

Postbus 1132
3840 BC Harderwijk
Telefoon: 0341 46 01 83
info@skh-harderwijk.nl

Bezoekadres
Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

https://www.skh-harderwijk.nl/