Sponsordoel

 

Elk jaar kiest onze school een spaardoel. Een aantal keren dit schooljaar proberen we geld in te zamelen voor dat bewuste goede doel.  

Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Riksja Harderwijk. Onze “eigen meester Martin” is daar ook vrijwilliger. Hij heeft ons ook al kennis laten maken met de riksja voordat we onze sponsorloop hebben gehouden in september. 

In Harderwijk is sinds 1 juni 2018 van start gegaan de Stichting Riksja Harderwijk. Een initiatief bedoeld om mensen die zelf niet (meer) kunnen fietsen het gevoel terug te geven van ‘de wind door je haren’. De bestuurder gaat samen met een of twee passagiers in een Riksja op stap, bijvoorbeeld langs plaatsen waar ze bijzondere herinneringen aan hebben, of om kennis te maken met nieuwe projecten binnen Harderwijk en/of omgeving. Onderweg delen de passagiers met elkaar en met de bestuurder hun ervaringen. Het gehele project wordt gedaan door daarvoor opgeleide vrijwilligers en is voor deze doelgroep kosteloos.  

Riksja Harderwijk draait op vrijwilligers en is volledig afhankelijk van financiële ondersteuning door sponsoring van instellingen en bedrijven. Zij hebben natuurlijk onze vaste kosten zoals, onderhoud en eventuele reparaties van de Riksja, de verzekering, telefoon, etc.  Zij kunnen onze steun dus goed gebruiken! 

Gedurende dit schooljaar zullen er nog een aantal momenten komen waarop    we zullen vragen of u dit goede doel wilt ondersteunen.

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken