U bevindt zich hier: Over ons » Algemeen

Over de Willem Alexanderschool

Samen bouwen we aan de toekomst: ouders, kinderen en teamleden. Samen zetten we ons in voor de ontwikkeling van onze kinderen. We willen hen een fundament meegeven. Van feitelijke kennis én van een goede sociale omgang met elkaar. De Willem Alexanderschool is een Vreedzame School, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen en een stem krijgen. En waarin kinderen leren wat het betekent om een democratisch burger te zijn. Daarmee bieden we kinderen perspectief en hoop.

Daltonschool

De Willem Alexanderschool is erkende daltonschool. Een school die kinderen de gelegenheid biedt zelfstandig of samen te werken aan een afgesproken taak. Met als uitgangspunten: zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerking. Op die manier willen we onze leerlingen voorbereiden op hun rol in de veeleisende samenleving.

Onze speerpunten

• Christelijke school