U bevindt zich hier: Over ons » Taal-o-theek

Taal-o-theek

Taalspelletjes lenen

Wij besteden veel aandacht aan de taalontwikkeling van de leerlingen. Want wie de taal beheerst, leert makkelijker en beter. Daarom hebben we de Taal-o-theek. Dit is een uitleen voor taalspelletjes voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 4. Zij kunnen samen met hun ouders spelletjes lenen.

Elke dinsdagochtend

De Taal-o-theek is er elke dinsdagochtend van 8.20 uur tot 9.00 uur in de grote hal bij de kleuteringang. Juf Mariƫlle coƶrdineert de Taal-o-theek. Heeft u vragen over het spelletje? Dan kan de leerkracht u meteen helpen. De eerste keer dat u een spel leent, dient u een uitleenreglement te ondertekenen.

Voor wie?

De spelletjes zijn bedoeld voor kinderen:

• die best wat hulp kunnen gebruiken met taalontwikkeling;
  • die wat hulp kunnen gebruiken bij het lezen in groep 3;
  • die graag extra uitdaging willen en het leuk vinden thuis een taalspelletje te mogen doen;
  • waarvan de leerkracht heeft aangegeven dat het belangrijk is dat zij thuis oefenen met taal.